Laua'ai po'o le Kapeneta-I'a'ano tulituliloaina o le walnut uliuli

Talu ai nei o loʻo i ai le tele o tagata faʻatau meaafale lanu uliuli, ma sili atu ma sili atu uo latou te iloa ma pei o lenei ituaiga o fafie maualuga e mafua mai i Amerika i Matu.

O le laau o le walnut uliuli e umi lona tuputupu aʻe ma faasolosolo malie, lea e matua seasea lava.E le gata i lea, o le fausaga laupapa maaleale ma lanu matagofie e avea ma filifiliga sili mo meaafale maualuluga ma mea e teu ai.

O le tele o meaafale e pei o le walnut i luga o le maketi i totonu o le atunu'u e valiina pe fa'apipi'i veneer.I le feagai ai ma le au faʻatau oloa, matou te iloa o le walnut uliuli e masani lava o le fafie ma se faʻamaumauga laiti.Mo i latou, o se faʻasoa tele o walnut uliuli o lona uiga o se tulaga lamatia tele.

O le tulituliloaina o meaʻai walnut e le gata o le tuliloaina o mea, ae faʻapea foʻi le tuʻuina o le loto.

tala fou

Lau'a'ai Maualalo - Tu'i i le fa'avalevalea ma le filemu

O le uiga muamua o le uiga Saina "Ji" i lona foafoaina o se nauna.O foliga o le Fa'ailoga Faailoga "Ji" o se laulau pupuu faigofie, o lona uiga o le uiga muamua o le upu o se tamai laulau pupuu.O le mea lea, e mafai ona taʻua o meaafale sili ona talafaasolopito i Saina.

140cm umi, matua faigofie ma faigofie ona faʻaoga, e aunoa ma se faʻavalevalea e uiga i le mamanu ma galuega.O le avanoa e teu ai i luga o le pusa ma le pito i lalo e talafeagai, pe a tuʻu i tua e faʻasaga i le sofa e mafai ona avea le pusa o se loka mo le teuina o mea i aso taʻitasi e faʻaaogaina i le maualuga.

tala fou

80cm lautele × 46cm maualuga, o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga matagofie i soʻo se mea, e ala i le tulaga ese 9 faiga a Liangmu, e mafai ona e lagona le matagofie o lanu masani ma faʻalava laupapa mafiafia le walnut uliuli.

tala fou

O le atigi pusa e leai se auala e feso'ota'i i le fa'alupe.E fa'alelei lelei e fa'alelei lelei ai le tulei ma le toso.E ese mai le u'amea u'amea, o le leo o le fete'ena'iga lamolemole i le va o fafie ma fafie e manaia foi.

tala fou

Mo le au le vaaia, e faigofie ona faʻaoga ma faigofie ona toso e Tagata Matutua poʻo tamaiti.

tala fou

I le taimi lava e tasi, o le 'au e fesoʻotaʻi ma le atigi pusa e se tamaʻi tina lapotopoto, lea e sili atu ona matagofie e atagia ai le matagofie o le tenon ma le mortise.

tala fou

Kapeneta-Teuga lelei

O le pito lata mai lea ua fa'apenaina i luga o le laupapa walnut uliuli e tusa ai ma le mana'oga a le tagata fa'atau.

Sideboard ‍ O le iila mafanafana o le taumafataga a le aiga.O le tagata faʻatau e faʻaogaina i luga o le "leai se mea" ma le "faʻaaogaina" lea e faigofie ae e le o mata-mata, aoga ma aoga.

160cm umi × 45cm lautele × 76cm maualuga, o le pito i luma e foliga lemu, ae o le "leai se mea" lea e tuʻu ese ai le lagona o le fafie, lea e lava e faʻafefe ai tagata.

tala fou

E eseese le avanoa e teu ai

tala fou

O le talaaga e mama, mama, mama.E te mauaina ni fa'afitauli?Ioe, e leai se au.O le a le mea ua tupu?

tala fou

E te va'ai i ni fa'aataataga?I le faʻaopoopoga i le faʻamalamalamaina o le matagofie o tekinolosi fesoʻotaʻiga laupapa faʻamalosi o le dovetail tenon, o loʻo i ai foi se mea faʻapitoa

tala fou

Toe fa'ailo i totonu.Ioe, o le pito i lalo ole faitotoa o le kapeneta e 1cm le umi nai lo le tino o le kapeneta.O le au natia lea.O lenei mamanu o le a mautinoa lava e ese mai isi, ae e mafai ona iloa le fua o le walnut filemu ma le faʻalavelave, o le tuliloaina ma le loto i ai o aganuʻu.

tala fou

Faatusatusaga |O isi laupapa pito i tua ma laulau kofe mai Liangmujia

tala fou

Ituaiga laupapa fa'ato'aga walnut uliuli-001 100cm umi × 50cm lautele × 85cm maualuga

tala fou

Ituaiga laupapa fa'ato'aga walnut uliuli-001 100cm umi × 50cm lautele × 85cm maualuga

tala fou

Pa'epa'e oak hall kapeneta ituaiga-matalasi-004 120cm umi × 50cm lautele × 140cm maualuga

tala fou

Ituaiga laulau faatafafa tuai elm-bigbird-001 60cm umi × 60cm lautele × 46cm maualuga

tala fou
tala fou

Fa'atoso fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'aga ti'i ti'i-mata'i-003 140cm umi × 80cm lautele × 38cm maualuga


Taimi meli: Feb-16-2023